Lazer Epilasyon Uygulaması Sonrası Cilt Nasıl Olmaktadır

Lazer epilasyon uygulaması sonrasında cilt ve kıl tipine uygun müdahale yapıldıysa epilasyon ardından ciltte iz ya da yanık hissi kalma olasılığı bulunmamaktadır. Ama cilt tipi gözetilmeksizin yapılan uygulamalar sonrasında zaman zaman leke ya da yanık izi kalma olasılığında genel bir artış görülmektedir. Lazer epilasyon uygulaması sonrasında eğer cildiniz nazik ise epilasyonun ardından zaman zaman kızarıklık ve kabarcık oluşumu durumları ile karşılaşma olasılığınız bulunmaktadır. Bu durum 1- 2 saat ya da 1- 2 gün içerisinde geçecektir. Bu lekeler aynı zamanda lazer epilasyon sonrası uygulamanız gerekenleri doğru uygulayıp epilasyon yaptırdığınız bölgelerde güneş ışığından korunma işlemlerini doğru şekilde gerçekleştirmeniz durumunda daha çabuk yok olmaktadır.

Size lazer epilasyon yapan uzmanların her cilt tipi için uygun olan nemlendirici ve epilasyon sonrası krem kullanımı tavsiyeleri ile de lekelerinizin en hızlı şekilde yok olmasına rehberlik edebilirsiniz. Lazer epilasyon uygulaması öncesinde cilt tipiniz ve cilt renginize uygun olarak gerekli testlerin yapılmasının ardından lazer epilasyon uygulama sonrasında cildinizde kabarcık ya da kızarıklık oluşumu gibi durum oluşumlarının önüne sonuna kadar geçmiş olursunuz. Önemli olan seansınızın süresi ve kaç seans olacağı konusunda etkin ve güvenli doz seçimi tercihinde bulunarak uygulama gerçekleştirilmesi durumunda da cilt tipinizde herhangi bir değişim oluşmayacağı konusunda emin olabilirsiniz.

Tüm bu bilgi edinimlerinizin ardından lazer epilasyon uygulamanızı yaptırma işleminizden önce cildinizle ilgili tüm testleri yaptırıp ardından lazer epilasyonunuzu yaptırmalısınız. Her cilt tipine uygun lazer epilasyon uygulamanızı yaptırabileceğiniz gerçeğini unutmamalı ve cildinizde herhangi bir leke ya da kızarıklık oluşumu olmadan bu durumun önüne geçme fırsatı edinebilirsiniz. En başarılı bir şekilde lazer epilasyon uygulamanızı yaptırma düşüncesi içerisinde iseniz zaman kaybetmeden alanında uzman hekimlerden yardım alarak istediğiniz bölgesel lazer epilasyon uygulamanızı gönül rahatlığı içerisinde yaptırabilirsiniz. Siz de en iyi bölgesel temizleme işlemlerinizi lazer epilasyon uygulamasını yaptırıp kıllarınızdan sonsuza kadar kurtulamaya ne dersiniz? O halde cilt tipinizi uzman kontrolüne bırakıp lazer epilasyon uygulamanızı yaptırmaya hazır mısınız?

 
 

Diğer Lazer Epilasyon Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı