Bağışıklık sistemi ve hacamat

 

Bağışıklık sistemi hasta olmamamızı sağlayan vücudumuzun savunma mekanizmasıdır. Bu önemli sistemin bozulması bütün sağlığımızı bozar ve kötü sonuçlara bile sebep olabilir. Bağışıklık sisteminin bozulması ile gelen hastalıklar yüzünden kişinin sadece fiziksel değil ruhsal sağlığı da bozulabilir.

 

Birçok hastalığın ve rahatsızlığın temelinde bağışıklık sistemindeki zayıflık yer almaktadır. Zayıflayan bağışıklık sistemi güçlendirmek için de çeşitli yollara başvurulmaktadır. Bazen sadece yeterli uyku ve iyi dinlenme ile de üstesinden gelinebilinen bu durum bazen de alternatif tıp yöntemleriyle atlatılmaktadır. Bu alternatif tıp yöntemlerinden biri de hacamattır. Hacamat demek vücuttaki kirli kanın kupa veya jilet yöntemiyle dışarı atılması demektir. Yani vücuttaki pis kanın dışarı atılmasıdır. Çok eski zamanlardan beri uygulanmaktadır. Modern tıbbın oluşmadığı dönemlerde önemli ölçüde hastalık tedavi eden hacamat uygulaması günümüzde de birçok hastalığın tedavi şekli olmuştur.  Tabi hacamat uygulaması yapılırken doktorun verdiği tedavi de aksatılmamaktadır. Ve ayrıca hacamat işin uzmanları tarafından yapılmalıdır. Aksi halde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

 

Hacamat ve bağışıklık sistemi zayıflığı günümüzde artık ayrılmaz bir bütün olmuştur. Uygulamayı yapan hemen bütün hastalar çok memnun kalmışlardır. Çünkü hacamat ile genelde bütün hastalıklar son bulmuştur. Hacamat yapılırken hasta olan yer ile ilgili olarak uygulama yapılacağı bölge çok önemlidir. Bağışıklık sistemi ile ilgili olarak da vücudun iki göğüs arasındaki alt alta iki noktaya ve omuz kemiğinin ortasında kalan bölgeye uygulanmaktadır. Uygulama demin de dediğimiz gibi kupa ve jilet yöntemi ile yapılmaktadır. Ve çok kesin çözümler oluşturmaktadır.  Bağışıklık sistemi çok önemli bir sistem olduğu için, vücudu ayakta tutan en önemli sistem olduğu için bu uygulamalar yapılmadan önce çok iyi karar verilmeli ve gerçekten işin uzmanı kişilere yaptırılmalı ve tabi ki doktora mutlaka danışılmalıdır. Günümüzde alternatifin tedavi olarak hacamatla ilgili önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Siz de bağışıklık sistemi zayıflığından dert yanıyorsanız bir profesyonel tarafından hacamat yaptırabilir ve kısa sürede sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Ayrıca hacamat sayesinde hem hastalıklardan kurtulup hem de vücudunuzda bölgesel temizlik yapabilirsiniz.  Artık hacamat sayesinde sık hastalanmaya son verin.

 
 

Diğer Hacamat Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı