Lazer Işını Nasıl Epilasyon Yapar

Lazer epilasyon son zamanlarda en çok tercih edilen epilasyon yöntemleri arasında boy göstermektedir.

Lazer epilasyonda epilasyon bölgesine gönderdiği seçici özelliği ile uygulamayı başarılı bir şekilde gerçekleştirme yönünde uygulayıcılara yardımcı olmaktadır. İstediğiniz bölgedeki kıl köklerinin yok olması amacı ile kıl köklerine direk olarak gönderilen lazer ışını çevre dokulara ekstra bir zarar vermemektedir. Lazer epilasyonu yapılan bölgede kıl köklerine direk etkide bulunup bu kökler üzerinde tahrip edici etkisi ile tercih edilmektedir. Lazer ışını bölgesel uygulamalar esnasında milisaniyelik atışlarla uygulama gerçekleştirecek şekilde yapılmaktadır; böylelikle ard arda yapılan uygulamalarla beraber neticede istenilen bölgedeki kılların yok olması sağlanmış bulunmaktadır.

Lazer epilasyon yaptırmak amacı ile uzmanlara başvuruda bulunmanız durumunda lazer ışınının ne kadar etkili olduğunu ve bölgesel kıl köklerini yok etme konusunda ne kadar başarılı bir yöntem olduğu konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu uygulama esnasında cildinizde herhangi bir tahribat meydana gelmediği konusunda da uzmanlar sizlere garanti vermektedirler. Uygulama bölgesindeki kıl köklerinin kökten yok olması en rahat uygulanabilir yöntem olduğunu ve sizlerin istemediğiniz bölgelerde hasar verici durum oluşumu meydana getirmeyeceği konusunda kişiye garanti vermektedir. Bu sebepler bu yöntemin çok tercih edileceği konusunda sizlere garanti vermekte ve gönül rahatlığı içerisinde kıllarınızdan kurtulmak amacı ile bu yöntemden yararlanabileceğinizin garantisini sizlere vermektedir.

Lazer epilasyonu yaptırmadan önce epilasyon bölgesindeki kıllar üzerinde test yapılması da sizlerin rahat bir şekilde bu uygulamaya karar vermeniz konusunda yardımcı olmaktadır. Bu testlerin yapılması hem cildinizde hem de kıllar üzerinde daha başarılı uygulamalar gerçekleştirme konusunda sizlere yardımcı olmaktadır. Lazer uygulaması yaptıracağınız bölgelerde kaç seansta uygulama yapılacağı ve sonrasında cildinizde oluşabilecek sonuçları öğrenmek amacı ile uzmanlardan yardım talebinde bulunarak gerekli testleri başarılı bir şekilde yaptırabilirsiniz. Uygulama bölgesi için lazer uygulamasının kaç seansta yapılacağını öğrendikten sonra lazer epilasyon öncesinde ve sonrasında neler yapabileceğiniz konusunda uzmanlardan gerekli yardımları alabilirsiniz. Siz de lazer ışını ile epilasyon yaptırmak istiyorsanız bir an önce bu yöntemi en iyi uygulayan bir uzmandan yardım talebinde bulunmaya hazır mısınız?

 
 

Diğer Lazer Epilasyon Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı