Böbrek Hastalıklarına Hacamat Mücizesi

 

Böbrek hastalıkları birçok kişinin hayatını kabusa çeviriyor. Böbrekler zamanla görevini yapmaz hale geliyor. Vücudumuzda omurgamızın sağ ve solunda, karnımızın arka kısmına doğru yayılmış olan temel bir organımızdır. 12-15 cm boyunda, 5-7 cm enindedir. Kanda ki zararlı maddeleri süzme görevini böbrekler yerine getirir. Böbrek ağrısı kabir azabı gibidir ve insana dünyada cehennemi yaşatır. Bu nedenle böbrek sağlığı konusunda son derece dikkatli olunmalı ve önlem alınmalıdır. Bol su içmek böbreklerin sağlığı için olmazsa olmazdır. Nefrit, Albumin, Böbrek Taşı, Üremi, Böbrek Kanseri, Böbrek Yetmezliği gibi birçok hastalık baş belası olmaktadır.

 

İnsanoğluna hayatı zehir eden böbrek hastalığını önleyebilir; böyle bir rahatsızlık yaşıyorsanız vücudunuzu olumsuz etkilerinden kurtarabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey hacamattır. Hacamat binlerce yıl öncesine dayanan bir tedavi yöntemidir. Ayrıca önleyici bir uygulama olarak bilinmektedir. Tüm dünyada uygulanmaktadır. Peygamberimizin de sünnetidir. Bu nedenle yapılmasında hem sağlık hem de maneviyat açısından yarar vardır. Tüm aile birçok hastalığa çözüm olarak bu durumdan faydalanabilir. Tansiyon, karaciğer, böbrek, şeker, zihinsel ve ruhsal problemler, baş dönmesi, baş ağrısı, cilt hastalıkları, göz hastalıkları, stres ve yüzlerce bizi hasta eden sorun bu şekilde çözüm bulmaktadır. Hacamat rahatsız edici bir uygulama değildir. Çizikler sırasında ince bir sızı duyulur. Herhangi bir kimyasal sürülmeden işlemler gerçekleşir. Asıl hedef dokunun doğal seyrinde iyileşme göstermesidir. Vücutta ki pis kanın pelte şeklinde dışarı çıkması sonucu kan akışı hızlanır. Hızlanan kan akışı ile birlikte vücut normal seyrine dönerken deride ki iyileşme de gerçekleşmektedir.

 

Hacamat işleminin doğru kişi tarafından ve doğru yerde yapılması gerekmektedir. Ayrıca uygulamanın yapıldığı ortamın steril olması gerekmektedir. Aksi takdirde mikrop kapabilirsin ve hayatı zindan edebilir bu durum. Bu yüzden oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir. Kullanılan malzeme dahi steril olmalıdır. 7’den 77’ye herkese yapılabilen bu uygulama ile vücudunuzu pis kandan temizleyebilir ve kendinizi yeniden doğmuş bir hale getirebilirsiniz. Hacamat işlemi sayesinde böbrek hastalıklarından kurtulabilirsiniz. Böbrekler kan temizlemek olan görevini daha sağlıklı bir şekilde yerine getirir.

 
 

Diğer Hacamat Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı