AKUPUNKTUR KÜPESİ NASIL KULLANILIR?

Akupunktur tedavisinde modern ve klasik uygulama bulunmaktadır. Asırlık tedavi yönteminin klasik uygulamasında, vücudun çeşitli yerlerine iğnelerin uygulanması söz konusu olmaktadır. Bu yöntem Çin’de doğan ve uzun yıllardır uygulanan tedavinin en klasik yöntemidir. Öte yandan, günümüzde elektro akupunktur ve lazer akupunktur uygulamaları da yapılmaktadır. Bunlar da sağlık açısında etkili sonuçlar vermekte, hastaların memnun kalmasını sağlamaktadır. Modern akupunktur uygulamasında ise, kulak çevresinde uyarıcı bölgelere özel hazırlanmış küçük fakat etkili akupunktur iğnelerinin uygulanması söz konusu olmaktadır. Bu şekilde, vücudun en özel bölgelerinden biri olan ve birçok uyaranın merkezi konumundaki kulak bölgesinden tüm vücuda yayılan bir etki sağlanmaktadır.

Kulak için hazırlanan çok küçük iğneler özel bir alet ile kulağa takılır. Buradan tüm vücut enerjisinin olumlu etkilenmesi sağlanır. Bu tedavi özellikle akupunktur ile zayıflama tedavisinde yoğun olarak uygulanmaktadır. Bunun yanında, bir süredir uygulanan akupunktur küpesi de son derece yararlı sonuçlar vermektedir. Bu küpe, kulağa uygulanan iğnelerin aynı şekilde işlev görmektedir. Küpenin son derece estetik bir görünümü bulunmaktadır. Dışarıdan şık bir takı şekilde görülmekte ve akupunktur iğneleri olduğu kesinlikle anlaşılmamaktadır. Küpe başlıklarında, bio mıknatıslar bulunmaktadır. Bu şekilde, vücuda kesinlikle zararsız, ancak bir o kadar etkili sinyallerin verilmesi söz konusu olmaktadır. Bu şekilde, iştah isteği azalmaktadır. Kişinin normalin çok altında ve düşük kalorili yiyeceklerle doyması sağlanmaktadır.

Bu küpe, kullanıcıların iştahlarının azalmasını sağlamaktadır. Bunun yanında, açlık hissinin verdiği halsizlik ve baş dönmesi gibi olumsuz etkiler de sona ermektedir. İşte bu küpe sayesinde kullananların metabolizması hızlanmaktadır. Kaliteli bir diyet ve egzersiz programı ile son derece başarılı sonuçlar almak mümkündür. Aynı zamanda, vücutta bulunan yağ dokusunun, kasların yakılmadan erimesi de sağlanmaktadır. Bir başka deyişle, son derece sağlıklı şekilde zayıflama mümkün olmaktadır. Bu küpenin kullanımı da son derece kolaydır. Sadece kulağın özel bir bölgesine uygulanması ve takılması yeterlidir. Her zaman bu ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gün içinde asla sizi rahatsız etmeyecektir. Bu ürünü yetkili satış yerlerinden sipariş edebilirsiniz.

 
 

Diğer Akupunktur Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı