AKUPUNKTUR İLE İKTİDARSIZLIK SORUNLARINDAN KURTULMA

Akupunktur dünya genelinde, hem fiziksel hem de ruhsal olarak birçok hastalığı tedavisinde uygulanmaktadır. Bu sağlıklı ve yan etkisi olmayan tedavinin alanı her geçen gün genişlemektedir. Günümüzde, iktidarsızlık yani erken boşalma sorunları yaşayan beylerin tedavisinde de bu uygulamadan yararlanmak mümkündür. Penis çevresinde bulunan ve cinse organı besleyen damarların uyarılması ile canlanması cinsel organın da ilişkiye girmek için sertleşmesini sağlamaktadır. Bu durumun sağlıklı şekilde ilerlememesi sonucunda ereksiyon sorunu yani sertleşme problemi yaşanmaktadır. Cinsel organın sertleşmesi sağlanmakla birlikte, cinsel ilişki sonuna kadar bu şekilde kalamaması ve boşalması ise erken boşalma problemi olarak anılmaktadır.

Erken boşalma, fiziksel veya ruhsal birçok nedene bağlı olabilir. Stres, güvensizlik, depresyon gibi durumlar erkeklerin ruhsal çöküntüye girmesine ve bu sorunu yaşamasına neden olabilir. Öte yandan kan dolaşımı bozuklukları, kalp hastalıkları, kronik rahatsızlıklar, bazı tedavilerin yan etkileri gibi sorunlar da erkeklerde iktidarsızlık sorununa neden olmaktadır. Bu durumun devamlılık arz etmesi maalesef erkeklerin cinsel yaşam kalitesinin düşmesine sebep olmaktadır. Durum devamlılık göstermesi halinde, saklamadan uzman hekime başvurmak çok önemlidir. Bu nedenle, erken boşalma sorunlarının tedavi edilmesi gerekmektedir. Bu anlamda, birçok hem fiziksel, hem de ruhsal tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Bunun yanında, akupunktur tedavisi de tercih edilebilir.

Akupunktur tedavisi kesinlikle yan etkileri olmayan bir uygulamadır. Yüzyıllardır dünya genelinde, uzun yıllardan beri ülkemizde uygulanmaktadır. Erken boşalma, yani iktidarsızlık tedavisinde, akupunktur iğneleri sayesinde kan dolaşımının artması sağlanmaktadır. Penis çevresinde bulunan kılcal damarların kan akışının sağlanması ile yeniden harekete geçmesi ve penisin yeniden sağlıklı şekilde uyarılması söz konusu olmaktadır. Öte yandan, iktidarsızlığı tetikleyen baş faktörlerden biri olan karın ve göbek yağlanmasının da sona ermesi sağlanmaktadır. Çünkü akupunktur vücudun canlanmasına ve metabolizmanın hızlanmasına etkisi olmaktadır. Bu şekilde, hastanın kilo vermesi ve vücudunun canlanması da söz konusu olmaktadır. Etkili sonuçlar almak için kesinlikle akupunktur ile tedavi yöntemlerini araştırmalısınız. Bu şekilde yan etkisiz bir tedavi görebilir ve son derece etkili sonuçları da kolayca alabilirsiniz.

 
 

Diğer Akupunktur Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı