AKUPUNKTUR ÖDEM TEDAVİSİ

Akupunktur ödem tedavisi, boyun, sırt bölgesi, el, kulaklar ve dahası vücudun bütün her yerinde oluşan ödemin inmesini sağlayan bir yöntemdir. Vücutta akupunktur yapılacak bölgeler ilk olarak tespit edilerek ardından iğneler her yere iletimi sağlanarak uyarılıyor. Beş bin yıl öncesinde Çin’de başlayan akupunktur daha sonra bütün Asya, uzak doğu ülkelerinden batıya yayılarak bütün dünyada birçok ülkede kullanılıyor. Akupunktur, vücuda iğneler yardımı ile yapılan önemli bir tedavi şeklidir. İlk olarak ağrıyan ve sıkıntılı olan bölge tespit edilmekte ardından bu bölgeler iğneler ile uyarılması sağlanmaktadır. Elbette önemli olan kısım iğneler değil tedavi edilecek bölgenin doğru tespit edilmesidir. Ardından hasta olan kısım iyileştirilmeye başlanır. Akupunktur tedavisi yapılan bölgeden biyopsi için bir parça alınmış ve farklı olduğu ortaya çıkmıştır.

Akupunktur ödem tedavisinde de bölgeler tespit edilerek anında hızlı şekilde tedaviye başlanıyor. Yapılan tüm iğne uyarıları vücuda hızlı şekilde iletilmektedir. İğneler yardımı ile iletiler sonucunda vücuttaki enerji oranı dengelenerek kişinin rahatlanması sağlanmaktadır. Enerji dengelendiği an hastalıklar kalkacaktır. Akupunktur tedavisinin vücuda olan faydası artık herkes tarafından fazlası ile bilinmektedir. Bundan dolayı çok fazla tercih edilen bir tedavi şeklidir. Çin felsefesine göre insan vücudunda 14 tane meridyen ve bu meridyenlerde 360 tane akupunktur yer almaktadır. Rahatsızlık veren ve hasta olan kısma iğneler uygulanarak vücudun gevşemesi sağlanır. Doğru bölge bulunarak iğneler batırılmaya başlanır. Buradan anlaşılıyor ki; ödemli bölge bulunmalı ve tedaviye bu şekilde başlanmalıdır.

Bu durumda akupunktur ödem tedavisi için nerede ağrı, sızı, hastalık varsa orası iyi bir şekilde bulunması gerekiyor. Ayrıca tek başına vücut rahatsızlıklarında değil ruhsal hastalıklarda da son derece etkili olan bir tedavidir. Daha fazla yersiz endişelere kapılmadan akupunktur tedavisinden faydalanmalısınız. Uygulanan iğnelerin bir ağrısı olmadığı için endişe edecek durum söz konusu değildir. Zaten iğneler tamamen içine girmemekle birlikte hastalıklı bölgeye uygulanması yeterlidir. Kimyasal ilaçlara oranla kesinlikle daha az sancılı ve daha az hasarlıdır. Bu tedaviden sonra ödemleriniz gidecek ve vücutta bulunan enerji dengelendiği için normal bir yaşam süreceksiniz. Daha da önemlisi akupunktur uygulanan bölgenin sinir oranı çok daha yüksektir.

 
 

Diğer Akupunktur Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı