LAZER EPİLASYON ACISI

Lazer epilasyon yöntemi ile artık kıl ve tüy sorunundan kurtulmak mümkündür. Birçok güzellik salonu ve estetik merkezinde hem uygun fiyatlara seanslar uygulanır hem de kalıcı çözümler sağlanmaktadır. Lazer epilasyon daha yayılmaya başlamadığı dönemlerde insanların korkuyla ve tedirginlikle yaklaştıkları bir yöntem sayılmaktaydı. Ancak zamanla insanlar bu korkuları aşarak örnek aldıkları kişilerin yollarında ilerleyip bu yöntemi denemeyi kabullendiler. Çünkü lazer epilasyon hem eski yöntemlerin aksine daha kısa süreyle acı veriyor hem de seans uygulamaları bittikten sonra pürüzsüz ve kalıcı temiz bir cilde kavuşmayı iddia ediyordu.

Lazer epilasyon yaptıran kişilerin sunmuş oldukları yorumlar oldukça olumlu olup, teşvik edici de bir yönü bulunmaktadır. Halihazırda kuaförlerde kıl ve tüy sorunları için ağda yöntemi devam etmektedir. Lazer epilasyondan korkan ve tedirginlik yaşayan insanlar da eski yöntemlere devam etmektedir. Ancak lazer epilasyon korkulduğu kadar bir acı vermemektedir. Ağda yapılırken kişinin canı ne kadar yanıyorsa aynı acı lazer epilasyonda ışın verilirken de aynıdır. Lazer yapılacak kişinin cilt tipine göre cihazlar kullanıldığından cildin tahriş olması ihtimali de çok düşüktür. Yalnızca lazer epilasyon sonrası uzmanın tavsiye ettiği şekilde cilt korunmalı ve kremlerle desteklenmelidir. Lazer epilasyon sadece uygulama sırasında küçük ısırıklar şeklinde bir acı vermektedir. Lazer epilasyonda iğneli yapılan kısmı tek tek kıl köklerine indiğinden ışınla yapılana göre daha fazla acı vermektedir. İğneli epilasyon yaptıracak kişilerin acı eşiklerinin ışınlı lazer epilasyon yaptıracaklara göre daha fazla olması gerekmektedir.

Bazı merkezler iğneli lazer epilasyon başlayanlar ağrı ve acı eşikleri düşük olduğundan seansı terk edebilir ve uygulamayı yarıda bırakabilirler. Bu kişilerin lazer epilasyon yaptırmaları daha doğru olacaktır. Hem daha az acıyla hem de kısa sürede kalıcı çözüm sağlanabilmektedir. Lazer epilasyon yöntemi birçok kadın ve erkek kullanmakta ve alınan yorumlar genelde olumludur. Acı konusu kişiden kişiye değiştiği için insanlara ne kadar tarifi de yapılsa bu konu uygulama esnasında karar verilecek bir konudur. Bu nedenle bir iki seans acıya göz yumarak ya da acısını hissederek denenmeli dayanamayanlar bunu yaptırmaktan vazgeçmelidir.

 
 

Diğer Lazer Epilasyon Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı