LAZER EPİLASYON KULLANIM ALANLARI

Lazer epilasyon son zamanların en çok tercih edilen yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılan bu yöntem kıl ve tüy sorununa kökten çözüm sağlaması ile günümüzde popüler konuma gelmiştir. Lazer epilasyon yöntemini kullananlardan genellikle olumlu dönüşler ve yorumlar gelmektedir. Kadınların en büyük problemi bikini bölgesi ve koltuk altı için 2 aylık bir sürede kalıcı çözüm elde etmek mümkündür.

Lazer epilasyon vücutta kıl ve tüy sorunlarını ortadan kaldırmada kullanılmaktadır. Kadın ve erkeklerde farklı bölgelerde uygulama alanı bulan lazer epilasyon her türlü cilt için kolaylıkla uygulanabilmektedir. Lazer epilasyonun kadınlardaki kullanım alanları arasında; yüz, koltuk altı, kollar, ellerin üstü, kaşlar, bıyık, boyun, göğüs uçları, bikini bölgesi, genital bölge, bacaklar, karın bölgesi yer almaktadır. Erkeklerde lazer epilasyonun kullanım alanları arasında; yüz, koltuk altı, göğüs, bacaklar, kollar, çene altı, boyun, ense, omuzlar, el üstleri, ayaklar, genital bölge yer almaktadır. Tüm bu bölgelerde kolaylıkla uygulanabilen lazer epilasyon yöntemi vücuda kalıcı hiçbir zarar vermemektedir.

Lazer epilasyon kıl ve tüy sorununun yanında tıbbi birtakım sorunların giderilmesinde de kullanılmaktadır. Bunların başında vücuttaki batık kıllar gelmektedir. Bu kıllar sağlık açısından olumsuzluklar meydana getirmektedir. En büyük olumsuzluk vücudun belli bölgelerinde oluşan kıl dönmeleridir ki bu da kişiye iltihaplı olarak geri dönebilmektedir. Ağda ve jilet gibi yöntemlerde kıl batıkları fazla olduğundan tamamen cilt hem pürüzsüz olmamakta hem de batıkları çoğaltmaktadır. Ancak lazer ile bu kökler kurutularak tek tek çekildiğinden kıl dönmelerinin ve batıklarında önüne geçilmektedir. Lazer epilasyon vücuda pürüzsüz bir görünüm verdiğinden estetik alanının da favori yöntemleri arasındadır. Sadece kıl ve tüy sorunundan kurtulmak değil vücudun belirli bölgelerinde tüylere şekil vermede yine bu yöntemden yararlanılmaktadır. Özellikle yüz bölgesinde bazı kılların kurutulması ile yüzde kalıcı çözümler sağlanarak kuaför derdinden kurtulmak mümkündür. Lazer epilasyon birçok alanda uygulama alanı yaratmakta ve insanlara sağladığı kalıcı çözümlerle müşterileri ve talepleri günden güne artmaktadır.

 
 

Diğer Lazer Epilasyon Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı