ERKEK LAZER EPİLASYON FİYATLARI

Yıllardır kadınların ve erkeklerin en büyük problemlerinden biri vücuttaki istenmeyen tüylerdir. Uzun yıllar insanlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda, tıraşlama gibi yöntemler kullanmış teknoloji ile birlikte yeni kremler, tüyleri toparlayan makineler ve son teknoloji ile lazer epilasyon yöntemi ortaya çıkmıştır. Günümüzde birçok insan tarafından tercih edilen lazer epilasyon yöntemi diğer yöntemlerin aksine daha kalıcı ve ucuz maliyetli bir sonuç ortaya koymaktadır. Lazer epilasyon yöntemi hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilmektedir. Bu da insanların bu yönteme yönelmelerindeki en büyük nedenlerden biridir. Erkekler de kadınlar gibi vücutlarındaki birçok bölgedeki tüylerden rahatsız olmaktadır. Özellikle yaz aylarında deniz sezonunun açılması ile vücutlarının gizli bölgelerindeki tüyler göz önüne çıkmaktadır. Erkeklerin lazer epilasyonda en çok tercih ettikleri bölge göğüs bölgesidir. Bunun nedeni daha temiz ve pürüzsüz bir görüntü elde etmektir.

Lazer epilasyon kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de birçok bölgede etkili olmaktadır. Kadınlarla uygulaması aynı olup vücut tipine ve rengine göre makineler seçilerek kılların yoğunlaştığı bölgelere ışın tutularak kıl kökleri kurutulmaya çalışılmaktadır. Böylece tüyler hem daha da cılızlaşacak hem de bir kaç seans sonra dökülerek kalıcı çözüm elde edilecektir. Lazer epilasyon erkeklerde tüm vücuda uygulanabilmektedir. Lazer epilasyon tüylerden kurtulmada diğer yöntemlere göre fiyat açısından da daha uygundur. Lazer epilasyon uygulamasının fiyatları  erkeklerde tüm vücut(yüz hariç) 680 TL, boyun 40 TL, omuzlar 140 TL, koltuk altı 40 TL, kollar(tüm) 200 TL, sakal üstleri 35 TL, göğüs(tüm) 230 TL, bacaklar 450 TL, genital bölge 250 TL, ense 35 TL, sırt 220 TL, sırt ve omuzlar 330 TL, burun içleri 20 TL’dir. Bu fiyatlar ortalama fiyatlar olup epilasyonun yapılacağı yere göre değişkenlik göstermekte ayrıca bölgeleri toplu olarak yaptırmak daha uyguna gelmektedir.

Bilindiği üzere birçok epilasyon merkezi lazer epilasyonu tanıtmak ve daha da yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile önemli ölçüde fiyatları düşürerek kampanyalar düzenlemektedir. Bu kampanyalardan yararlanmak hem kadınlar hem de erkekler için daha karlı olacaktır. Erkeklerin kadınlara göre hem vücutları büyük olduğundan hem de kılların olduğu alan geniş olduğundan fiyatlar 100 ila 200 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

 
 

Diğer Lazer Epilasyon Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı