Saç Kesmeden Hacamat Yapılır Mı

Hacamat uygulanışı itibariyle çok kolay bir tedavi yöntemi olup pek çok hastalığa derman olmaktadır. öncelikle hacamat yaptırmak her yaştan insan için uygulanacak bir tedavi yöntemidir. Çünkü zararı yoktur ve faydası çoktur. Bugün kırka yakın hastalığın çözümü hacamat yaptırmaktır. Ayrıca hacamat tedavisi olmayan migren gibi ağrılara da çözüm getirmektedir. Bunun yanı sıra pskolojik rahatsızlıklara da iyi gelmektedir. Hacamat öncelikle vücudun her bölgesindeki ağrıları tedavi etmektedir. Her insanın en çok şikayet ettiği ağrılardan biri baş ağrıdır.  Bunun için saç kesmeden hacamat yapılır mı sorusuna cevap verilebilmektedir. Eğer saçınız kısa ise yani bir erkek saçı gibi ise saçınızı kestirmeden de hacamat yaptırabilirsiniz.

Baş ağrısı bazen bütün bir günümüzü mahveder zamanla baş ağrısını gidermek amacıyla aldığımız ilaçlara karşı bünye direnç geliştirir ve böylece bu ilaçlarda işe yaramaz olur. Ayrıca alınan ilaçlar içerdiği maddelerden ötürü baş ağrısını giderse de mideye ciddi rahatsızlıklar vermektedir. Baş ağrısını keseyim derken biz de ilaç alarak midemizi ağrıtmış oluruz. Mide ağrısı içine mide koruyucusu ilaçlar içeriz. Bu zincir böyle sürüp gider. Her ağrıya bir ilaç alırız ve her ilaç başka bir yan etki yaparak vücudumuzda başka ağrılara sebep olur. Bunu da başka ilaçlarla gidermek ise kısa zamanlı çözümmüş gibi gözükse de aslında uzayıp giden ve hiç sonu gelmeyen hastalıklara sebebiyet veren bir zincir oluşturmaktadır. Bu hastalıklar için kimyasal ilaçlar kullanmak yerine hacamat yaptırmak en doğrusudur. Saç kesmeden hacamat yapılır mı diye üzülmeyin çünkü yapılmaktadır.

Sizde baş ağrılarınız için ilaçlar kullanıyor ancak çözüm bulamıyorsanız kafanıza hacamat yaptırabilirsiniz. Saç kesmeden hacamat yapılır mı gibi sorular aklınızda mevcutsa ve sırf bu yüzden çekiniyorsanız açıklayalım. Sadece hacamat yapılacak yerler açılmak için saç kesilmektedir. Eğer zaten kısa saçlara sahipseniz saçınız kesilmeden de hacamat yapmanız mümkündür. Hacamat yapımı ilaç kullanmaktan ve bilmediğiniz kimyasal haplar yutmaktan çok daha güvenilir ve kesin sonuç getirecek olan bir yöntemdir. Öncelikle nasıl yapıldığı hakkında bilgi alın yeter.

 
 

Diğer Hacamat Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı