Bronzlaşmış cilde lazer epilasyon yapılabilir mi?

Bronzlaşmış cilde lazer epilasyon yapılabilir mi?

Yaz ayları, tüm bayanların dört gözle beklediği, daha kıştan itibaren plajda giyilecek mayo veya bikiniler aylar öncesinden plaj çantasında yerini alabiliyor. Mayo ve bikinilerin içerisinde kusursuz bir şekilde görünmek için bazı önlemleri almak gerekli. Örneğin hoş bir görüntü için zayıf bir vücut gerekirken sadece kusursuz vücut bu iş için yeterli olmamaktadır. Bacaklar ve koltuk bölgesinde yer alan tüylerin ortadan kalkması da gereklidir. Aksi halde vücut ölçüleriniz ve bikininiz ne kadar iddialı olursa olsun, tüyleriniz sayesinde çok itici bir görüntüye sahip olmanız kaçınılmaz olacaktır. Bu gibi durumlarda kadınların imdadına lazer epilasyon sistemi çare olmaktadır. Sadece birkaç seans sayesinde tüm yaz tatillerinizi tüy sorunu olmaksızın istediğiniz şekilde geçirebilirsiniz.

Peki, lazer epilasyon yapılırken nelere dikkat edilir?

Lazer epilasyon, genellikle kış aylarında uygulanmaktadır. Yaz aylarına gelene kadar istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür. Ayrıca epilasyon aşamasında güneşle temas etmemesi gereken vücut, kışın bunu en iyi şekilde sağlayacaktır. Yine epilasyon uygulanan vücut yüzeyi, deniz ve diğer ıslak etmenlerden uzak durmalıdır. Kış aylarında bu gereklilikleri yerine getirmek oldukça kolaydır. Fakat yaz aylarına gelindiğinde deniz, güneş ve kumun tadını çıkartmak isteyenler için epilasyon işlemi bir hayli zordur. Yine de buna rağmen epilasyon uygulaması yaz azlarında da talepler doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Peki, bronzlaşmış vücuda lazer epilasyon yapılabilir mi?

Yazın doyasıya güneş ve denizin keyfini çıkarmış kişilerin vücutları da kaliteli bir şekilde bronzlaşmış demektir. Bu aşamadan sonra lazer epilasyon yaptırmaya karar veren bir kişinin bronzlaşmış vücuduna, epilasyon işlemi yapılmamalıdır. Çünkü lazer epilasyon sistemi bronzlaşmış ciltte okuma sorunları yaşarken, vücudun esas renginin dışında daha da açık renklerde lekelenmelere neden olmaktadır. Bu nedenle bronzlaşmanın son bulduğu dönemlerde ve özellikle kış aylarında lazer epilasyon yapılması daha da uygundur. Yaz aylarında yapılan lazer epilasyon, uygulanan bölgelerin güneşle temas ettiği durumlarda siyah lekelenmeler şeklinde de olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Bu nedenle yazın lazer epilasyon talep eden kişilere, güneşe çıkmama zorunluğu getiriliyor.

Güzelleşmek isterken daha da kötü bir duruma düşmemek için özellikle kış aylarında ve bronzlaşmamış bir vücuda lazer epilasyon yaptırmanızı önerebiliriz.

 
 

Diğer Lazer Epilasyon Yazıları

 
 

Yazıyı Paylaşın



 
 
 
 

Yorum Yazın

Zorunlu

Zorunlu

İsteğe Bağlı